Rekrutteringsannonse: Arkivmedarbeider deltid

Publisert: 19. sep. 2016

Har du kompetanse innen informasjonsforvaltning og elektronisk arkiv og kan tenke deg en deltidsstilling i et spennende miljø?

NUPI søker arkivkonsulent fra 15.10.2016 til 30.09.2017, med mulighet for forlengelse. Antatt arbeidsomfang vil være tilsvarende en 20 prosent stilling, mellom 5 og 10 timer per uke.

Vi vil legge til rette for at stillingen kan kombineres med studier.

Stillingen inngår i NUPIs administrative stab, og vil primært omfatte innføringen av et system for elektronisk arkivering som ivaretar bestemmelsene i arkivloven samt organisasjonens behov for å ta vare på og ha oversikt over dokumentasjon om prosjektene våre.

Vi søker deg som er strukturert, men fleksibel – og som trives med å samarbeide med andre. Tidligere erfaringer med bruk av elektronisk arkiv/saksbehandlingsløs­ninger og kjennskap til Noark er en fordel.

For nærmere opplysninger – ta kontakt med seniorrådgiver Silje Skøien,
(tlf 970 64 907, e-post silje.skoien@nupi.no).

Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ for «1065 Konsulent», 20 prosent av full stilling i lønnstrinn 47.

Vennligst send din søknad via Jobb Norge ved å klikke «søk stillingen» på siden. Søknaden skal inneholde

  • Søknadsbrev med beskrivelse av kvalifikasjoner og motivasjon for hvorfor du ønsker å søke denne stillingen
  • CV
  • Relevante vitnemål og karakterutskrifter

Søknadsfrist: 30. september

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Kvinner og personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.