Olavskonferansen 2021: Kulturmøte og endring

Ons 22 sep. 2021
Tid: 10:30 Sted: Facebook Live Språk: Norsk Ledige plasser: 100

Hvordan har covid -19 og pandemiens massive tiltak påvirket dagens ungdom? Har mer skjermtid og færre fysiske fora, endret kultur og handlingsrom på en måte som påvirker ytringsmuligheter og demokrati hos den yngre generasjonen? Dette er noen av spørsmålene vi stiller under Olavskonferansen 2021.

Det er Olavsdagene som arrangerer konferansen i samarbeid med Norsk Utenrikspolitisk Institutt (NUPI), Peace Research Institue Oslo (PRIO), St.Olav vgs, Greåker vgs og Ombudet for barn og unge i Viken. Målgruppa for konferansen er elever ved videregående skoler

Olavsdagene har gjennom flere år valgt et tema med utgangspunkt i en historisk hendelse knyttet til Olav. I år er det Kulturmøte og endring da det er tusen år siden Olav Haraldsson og Dale-Gudbrand møttes på Hundorp – et møte som resulterte i at dølane med Dale-Gudbrand i spissen tok imot kristendommen.

Olavskonferansen 2021 gjennomføres på Sarpsborg scene 22.september og streames fra Olavsdagenes Facebook-side fra kl10.30 samme dag. Konferansen ledes av Therese Leine, senior kommunikasjonsrådgiver hos NUPI.