Langtidseffekter av covid 19-pandemien på nasjonal skattlegging i Afrika sør for Sahara

Tor 9 sep. 2021
Tid: 14:00 Sted: Microsoft Teams Språk: Engelsk Ledige plasser: 61
Legg i kalender 21-09-9 14:00 21-09-9 15:15 38 Langtidseffekter av covid 19-pandemien på nasjonal skattlegging i Afrika sør for Sahara Hvordan kan skattlegging i Afrika sør for Sahara se ut etter pandemien? Odd Helge Fjelstad (CMI) legger frem resultater fra en ny studie på dette webinaret. Microsoft Teams NUPI seminar@nupi.no http://www.facebook.com/events/160427380695693 false DD/MM/YYYY

Hvordan kan skattlegging i Afrika sør for Sahara se ut etter pandemien? Odd Helge Fjelstad (CMI) legger frem resultater fra en ny studie på dette webinaret.

Du kan følge dette seminaret live på Teams via denne lenken.

Covid-19-pandemien påvirker alle deler av verdenssamfunnet og har påvirket både stater og privat sektor negativt. 

Selv om vi ennå ikke kjenner hele bildet av hvordan pandemien vil påvirke Afrika, vet vi at virkningene på økonomi, helsesektor og politikk er omfattende – og de vil være betydelige også i fremtiden. 

På dette webinaret presenterer professor Odd Helge Fjeldstad (CMI) funn fra en ny studie om langtidseffektene av covid-19 på nasjonal skattlegging i Afrika sør for Sahara. Fjelstad vil diskutere potensialet ulike fremtidige skatteinstrumenter har for å øke fremtidige inntekter, og undersøke hvilken rolle fremtidig donorstøtte kan ha i å etablere effektive og legitime regimer for nasjonal inntekstinnkreving i Afrika.

Webinaret organiseres av SkattJakt-nettverket, og vil ledes av Morten Bøås (NUPI)

Arrangementet finner sted på en digital plattform. Vennligst merk at du ikke vil motta en bekreftelses-epost etter påmelding. Lenke til strømming blir sendt ut på e-post til påmeldte før arrangementsstart, samt publiseres her på denne siden.